Pasar al contenido principal
Concert
Júlia Plans Quartet
Artista i instruments
Julia Plans
Veu
imatge artista/instrument
Benet Palet
Trompeta
imatge artista/instrument
Txema Riera
Piano
imatge artista/instrument
Joan Motera
Contrabaix
Body

Preu Únic Web i Taquilla 15 €

Després de més d'un any treballant en un projecte comú juntament amb el contrabaixista i compositor Mario Rossy, un dels músics de jazz més internacionals del nostre país, i havent tocat amb músics com el pianista Txema Riera, el compositor cinematogràfic Xavier Capellas, el llegendari guitarrista valencià Carlos Gonzálbez, el trompetista Benet Palet entre d'altres, la Nova Jazz Cava té el plaer de presentar l'extraordinària cantant i jove nou talent Júlia Plans, com a líder, en formació de quartet. Júlia, que actualment estudia a la Esmuc té una veu personal i destaca pel seu potent groove, càlida expressió i versatilitat.

El seu estil i influències són el jazz tradicional i contemporani, soul, funk, artistes Motown i altres fusions més llatines, sempre i per sobre de tot, comptant amb un sòlid i enèrgic groove. Es tracta d’un concert vibrant, ple de matisos i pura emoció.

 

Concert solidari a benefici del projecte "Benvinguts a casa" a la Llar Residencial Sant Llàtzer del Consorci Sanitari de Terrassa

A la Llar Residencial Sant Llàtzer cuidem els avis i àvies amb afecte. I ara, ens proposem adequar els espais per FER-LOS SENTIR A CASA, A CASA SEVA. 

La primera infraestructura que ens dóna la benvinguda a casa, és la porta d’entrada. Volem convertir el passadís de les habitacions en un carrer, on cada habitació sigui una casa. Ho farem posant vinils de colors diferents a totes les portes de les habitacions. 

Així, els ajudarem a trobar el camí cap a la seva habitació, millorarem la seva autonomia i afavorirem la conversa entre ells. 

Vine al concert i ajuda els avis i àvies a SENTIR-SE A CASA. T'hi esperem!

cst.cat

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)
Organitzadors
Col·laboradors