Pasar al contenido principal
Concert
Lluís Capdevila
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Lluís Capdevila
Piano
imatge artista/instrument
Petros Klampanis
Contrabaix
Subtitol
Nou Cd "Diàspora"
Body

El prioratí Lluís Capdevila va néixer a Falset el 1981. La passió per crear i la llibertat d’expressió aviat el van apropar a improvisar. No obstant, va estudiar Dret a Bellaterra, un màster en drets d’autor a Estocolm i va treballar en una reconeguda agència de la propietat intel·lectual al Passeig de Gràcia de Barcelona. Amb 25 anys fets però, va decidir apostar pel que realment el movia; la música.

 
Al 2007 es va instal·lar a Nova York per formar-se a l’Aaron Copland School of Music amb l’ajuda d’una beca Fulbright. En acabar, va continuar la seva formació a la Universitat de Stony Brook, on va obtenir el grau de Doctor en Arts Musicals.
 
A Manhattan ha compartit escenari amb músics veterans com Philip Harper, James Cammack i Elliot Zigmund. També amb talents emergents com Tivon Penicott o Kush Abadey. I ha actuat en locals com el Rockwood Music Hall, 55 Bar, Harlem Tavern o Cleopatra’s Needle, entre d’altres.
 
DIASPORA (2016) és el seu àlbum debut en el món del jazz. Música que ha escrit inspirat-se en les vivències dels últims vuit anys a Nova York. El nom intenta fer una referència a la generació de joves nascuts als anys vuitanta, que avui es troben dispersats pel món buscant oportunitats laborals. L’acompanyen els talents de Petros Klampanis (contrabaix) i Luca Santaniello (bateria). El disc va ser enregistrat al juny de 2015 als estudis TEDESCO de Nova Jersey. Es va editar durant els mesos de juliol i agost a SLIM Studio a Barcelona, amb Néstor Oñatibia, qui ha treballat amb Marc Parrot i Andreu Buenafuente. I ha estat mesclat i masteritzat a SEAR SOUND Studios de Manhattan durant la tardor amb l’enginyer Jeremy Loucas, guanyador de varis Grammys.
 

www.lluiscapdevila.com

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)