Pasar al contenido principal
Concert
La Banda de Late Motiv
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Litus
Veu
Guitarra acústica
Luis Maria Moreno "Pirata"
Saxo alt
Pablo Novoa
Guitarra elèctrica
Érika López
Teclat
Mac Hernández
Baix elèctric
Coke Santos
Bateria
Body

 

Preu Web i Taquilla 20 € - Socis 14€

La Banda de Late Motiv neix el 2016 com a banda resident del late night homònim que va presentar diàriament Andreu Buenafuente a Canal #0 de Movistar+ al llarg de 7 anys. La idea parteix de l’encàrrec que la productora de televisió El Terrat trasllada al músic i productor barceloní Ricky Falkner.

 

La formació desperta en poc temps l’interès de bona part de l’òrbita televisiva i aconsegueix connectar amb el públic de manera molt directa. Sota la direcció artística del productor i guitarrista Pablo Novoa (Golpes Bajos, La Marabunta, …), La Banda de Late Motiv està formada per 6 membres de llarga trajectòria que han acompanyat a artistes de la talla d'Enrique Bunbury, Dani Martín, Ivan Ferreiro, Manolo García, Kase O., Zahara , Raphael o Ana Belén, entre molts altres.

 

Aquesta aliança de músics capitanejada per Novoa a la guitarra, s’acompanya de l’infalible músic terrassenc Litus a la veu i guitarra, Mac Hernández al baix, Luis Maria Moreno “Pirata” als vents i percussió, Coke Santos a la batería i Érika López als teclats. Una simbiosi perfecta de músics que repassen classics del rock, R&B, soul i un ampli ventall d'estils musicals representats per grups com Rolling Stones, The Beatles, Ray Charles, Elton John, David Bowie, Sam Cooke, Wilson Picket, Ottis Redding o Michael Jackson.

latemotiv.com/late-motiv/la-banda

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
20,00€ (taquilla)
tickets