Pasar al contenido principal
Concert
Guillermo Calliero Quartet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Guillermo Calliero
Trompeta
imatge artista/instrument
Federico Mazzanti
Piano
imatge artista/instrument
Martin Laportilla
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Nicolas Correa
Bateria
Subtitol
"Old Tunes"
Body

El retorn a Terrassa del respectat trompetista argentí Guillermo Calliero (Santa Fe, 1973) és notícia! El 2011 el vam escoltar com a membre del Horacio Fumero Trio i la Flamenco Big Band,  coincidint amb el lliurament a Perico Sambeat JazzTerrassam del 30è Festival de Jazz Terrassa, una absència massa prolongada que hem aconseguit esmenar amb la presentació del projecte “Old Tunes”: velles cançons de Michel Legrand, Astor Piazzolla i Horacio Fumero, entre d’altres. Trenquem tres anys sense assaborir-ne el lirisme i vocació melòdica atorgada per figures mundials amb les que ha compartit escenari, de Paquito D’Rivera a Roy Hargrove, passant pels trompetistes Wynton Marsalis i Bobby Shew, entre molts d’altres.

Amb la música de la seva terra com a bandera, tango i folklore s’equilibren i desemboquen en el llenguatge del be bop que Calliero domina amb mestria. Músic seré i amb un grau de maduresa associat a la creativitat, el seu és un so net, rodó, càlid i presenta un fraseig elegant amb un sentit del ritme intel.ligent.

El 2005 el rotatiu La Nacion de Buenos Aires el qualificava com a millor trompetista de l’any, reconeixement amb el què un any més tard s’instal·lava a Barcelona enriquint amb escreix l’escena jazzística catalana. Amb “Buenos Aires Hora Cero” publicat el 2012 assentava el seu toc sensorial i preciosista que el caracteritza.

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 €

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)
Entrades externes

 Entrades generals:

 Socis Entitat:

Socis Tr3sc: