Pasar al contenido principal
Concert
Apollo Jumpers
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Dani Alonso
Trombó
Veu
imatge artista/instrument
Lluc Casares
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Piano
Albert Martínez (cb)
Contrabaix
imatge artista/instrument
Esteve Pi
Bateria
Body

20h a 21h Taller de Ball

22h Concert amb Apollo Jumpers

+ Música puntxada Dj's de Terrassahoppers

Preu: 26 € - Socis 23 €

Començarem el Jazz Terrassa Swing Stage d’aquest any amb la tradicional Festa de Benvinguda, que aquest cop hem batejat com a CRISPISWING. Els espetecs de les crispetes us faran ballar a ritme de swing, fins a altes hores de la matinada. No podreu resistir-ne la temptació!

Entreu en el món de les crispetes i penseu en algun detall que pugueu lluïr a la festa: us podreu fer meravelloses fotos en el nostre Photocall de disseny exclusiu.

Tornem a comptar amb una magnífica terrassa al costat de la sala de ball. Hi podreu sopar a la fresca, si us porteu la carmanyola o l'entrepà, després del taller i abans del començament del ball. Hi haurà begudes a la barra del bar.

De 20:00 a 21:00 - Tastet de lindy amb Jaume Batlló i Anna Portell, que ens explicaran com és de fàcil ballar al ritme de la música i com, amb un bon guiatge corporal, podem ser més creatius en el nostre ball. És un tastet pensat per a tots els nivells i obert a tothom qui s'hagi inscrit a la festa de benvinguda. Cal venir en parella.

A partir de les 22:00 i fins a les 2:00 - Concert ballable a càrrec dels APOLLO JUMPERS, completat en les pauses amb l’excel·lent música dels DJs de Terrassahoppers.

terrassahoppers.cat

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
26,00€ (taquilla)
Organitzadors
Col·laboradors