Pasar al contenido principal
Concert
Erik Truffaz Rollin' & Clap!
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Erik Truffaz
Trompeta
imatge artista/instrument
Alexis Anérilles
Piano
Fender Rhodes
imatge artista/instrument
David Koch
Guitarra
imatge artista/instrument
Marcello Giuliani
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Julien Charlet
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 40 € - Socis 32 €

Erik Truffaz “Rollin’ & Clap!” és l’actual proposta de l’artista suïs nacionalitzat francès. Tornarà de nou al Festival Jazz Terrassa, 20 anys després de presentar-hi “Mantis”, immers en una extensa gira europea per França, Txèquia, Turquia, Suïssa i que arriba a Espanya per fer-hi un únic concert a Terrassa.

Parlem d’un artista força inclassificable i multidireccional que al llarg de la seva dilatada trajectòria ha pres diferents camins, tots ells de gran interès creatiu i amb el jazz com a base del seu llenguatge. Treballs amb l’electrònica, la world músic o influències aràbigues com “Mantis” amb el cantant tunessià Munir Trudir, i la fusió amb el rock.

El seu concert de debut el 2003 a la Nova Jazz Cava va registrar un ple absolut i molt bona crítica. El trompetista i compositor es revela com un gran improvisador i transcendeix fronteres el 1999 amb “Bending New Corners”, el seu primer treball pel segell Blue Note que suposa un punt d’inflexió i el posiciona com a màxim exponent de l’electro jazz, inspirat en Miles Davis, el hip hop i l’electrònica.

eriktruffaz.net

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
40,00€ (taquilla)
tickets