Pasar al contenido principal
Concert
Benjamín León Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Benjamín León
Orgue
imatge artista/instrument
Kike Angulo
Guitarra
imatge artista/instrument
Adrià Font
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 21h - Concert 22h

La tradició iniciada a la dècada dels 60’s del trio d’orgue amb la instrumentació clàssica d’orgue, bateria i guitarra, és ben viva al panorama jazzístic actual i una molt bona mostra n’és la formació liderada pel músic i mestre indiscutible de l’orgue Benjamín León.

Impressionat pel seu col·lega d’instrument Lou Bennett i perTete Montoliu, ja als anys 70’s, des d'aleshores la seva ha estat una vida dedicada a la música i, especialment, al jazz.

Natural d’Écija i resident a Catalunya, Benjamín León és un organista íntegre i un dels especialistes destacats en l'ús de la secció de greus d'un instrument del qual treu el màxim profit. Figuraa la Gran Enciclopedia del Jazz Sarpe” com el millor organista de jazz d'Espanya i un dels millors d'Europa i compta amb una trajectòria brillant on destaca, a banda del lideratge dels seus projectes, la col.laboració amb figures internacionals de la volada del trombonista Gene “Mighty Flea” Conners, la cantant Carrie Smith o l'organista Wild Bill Davis.

Es presenta de nou a Terrassa acompanyat pel baterista egarenc Adrià Font, un dels pioners en actiu de l’efervescent escena jazzística a la ciutat i vinculat a l’organització Jazz Terrassa des de pràcticament els seus inicis. Junts han lliurat mil batalles a clubs d’arreu de la Península.

S'uneix a aquest fantàstic òrgan trio, l’excel.lent guitarrista de Sanlúcar de Barrameda Kike Angulo,un dels instrumentistes més sol.licitats al circuit de jazz, bebop i també com a professor qualificat de jazz en diverses modalitats.

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)