Skip to main content
Data de publicació
Body
  • La vocalista californiana E.C. Scott, l’harmonicista Víctor Puertas i la formació A Contrablues regalen notes de Blues en diferents escenaris de Terrassa i comarca.
     

El Festival Jazz Terrassa reforça la presència de Blues durant el cap de setmana. La tradicional “Nit de Blues” tindrà a la vocalista nordamericana E.C. Scott com a protagonista en un concert a la Nova Jazz Cava acompanyada d’una formació europea.

La plaça de la Vila de Viladecavalls vibrarà dissabte amb el concert d’un dels músics més complerts de l’escena del Blues de Barcelona, Víctor & The Mellow Tones mentre que la formació A Contrablues tancarà la jornada popular de concerts a l’escenari del Pícnic Jazz Vallparadís.

D’altra banda, l’activitat jazzística s’estén fins a Matadepera amb el projecte col·lectiu S.A.P. South American Project encapçalat pel trompetista argentí Guillermo Calliero amb un repertori renovat que homenatja al trompetista Claudio Roditi. El mateix escenari, el Parc del Bosquet, servirà a la big band Fredi’s Jazz Band per mostrar les noves composicions.