Skip to main content
Data de publicació
Body

Una delegació del Club de Jazz Terrassa ha presentat a l'alcalde les línies mestres, el model de programació i les principals novetats de l’edició 42 del Festival Jazz Terrassa, del 8 al 26 de març de 2023.

El Batlle de Terrassa Jordi Ballart ha expressat la seva satisfacció per la celebració d’una edició totalment normalitzada amb la recuperació del Pícnic Jazz Vallparadís. Tanmateix ha mostrat el seu compromís i col·laboració per augmentar els recursos del certamen.

A la reunió també hi ha assisit la 2a tinenta d'alcalde de l'àrea de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, qui s’ha emplaçat a extendre ponts entre l’organització del Festival i el sector econòmic de la ciutat de cara a la pròxima edició.

La representació de Jazz Terrassa ha comptat amb la participació de Valentí Grau, Salvador Domingo, Paco Gordillo, Florenci Casajoana i Adrià Font, membres de la Junta directiva i Susanna Carmona, la seva coordinadora. En un ambient distès han expressat la ferma aposta del FJT per mantenir la qualitat de la seva programació.

A partir del 8 de març i al llarg de dinou dies intensos, l’edició 2023 s’estendrà per 22 espais de Terrassa i comarca (Matadepera, Viladecavalls i Vacarisses).