Skip to main content
Data de publicació
Body

L’estrena a Terrassa de Matías López “El Mati” suposa la presentació de “Jugando”, el segon projecte discogràfic del cantaor català, considerat un dels artistes actuals amb més projecció internacional.

De pares extremenys establerts a Barcelona, El Mati ha estat reclamat per les figures més importants de la dansa i del ball flamenc, cosa que li ha donat l'oportunitat de treballar en importants teatres, als tablaos més prestigiosos, als festivals més importants de flamenc i en companyies de dansa reconegudes com el Ballet Flamenco d’Andalusia.

Directament des de Sevilla i per primera vegada a Terrassa, El Mati compta amb unes condicions vocals extraordinàries. El seu perfil d’artista autodidacta i polifacètic li permet endinsar-se en les arrels flamenques, permetent que les noves tendències l’amarin dels sabors del jazz, del funk o de la música electrónica. Un flamenc en llibertat que mira cap al present i el futur.

“Jugando” es el títol del què serà el seu segon treball discogràfic com a líder després de Doce de cuatro (Caló Records, 2018). Estarà acompanyat pel gadità Oscar Lago a la guitarra, Alfonso Aroca al piano i Javier Rabadan a les percussions.

Amb aquest concert, La Nova Jazz Cava recupera, dins la programació pre-nadalenca, els recitals flamencs que havien portat figures com Benavent & Di Geraldo & Pardo, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martin, Carmen Linares, Montse Cortés, Ginesa Ortega, Chicuelo o Lole Montoya, en el marc de les Nits Especials de Flamenc a la Nova Jazz Cava, iniciades fa més de 25 anys i promogudes pel Club de Jazz Terrassa.