Skip to main content
Concert
Paul San Martín & Iker Piris
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Paul San Martin
Piano
Veu
imatge artista/instrument
Iker Piris
Guitarra
Veu
Body

Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 21h - Concert 22h

Des de el seu primer treball amb Stay Blues i el seu debut discogràfic en solitari amb ‘Tracks’, passant per ‘Paul’s Moods’ i fins arribar finalment a ‘A French Session’, Paul San Martín forma part d’un elenc de músics de gran formació que coneixen la transcendència de la música negra en general i el Blues en particular. A través dels anys, amb una mestria poc habitual, gràcies a la qual s’ha convertit en referent obligat com a pianista i cantant de Blues & Boogie Woogie del circuït estatal i europeu, San Martín s’ha dedicat a aprofundir, investigar i cultivar aquesta tradició musical.

Per aquest concert que els porta per primera vegada a la Nova Jazz Cava, Paul San Martín s’uneix al seu col.lega de Iker Piris, guitarrista procedent també del nord. Líder de la banda The Romanticos amb la que el de Tolosa edita tres àlbums majoritàriament de material propi, el 2019 veu la llum amb El Toro Records “Electra” amb Iker Piris & his Dual Electras, la seva actual formació amb músics francesos

Junts comparteixen una gran experiència i l’amor pel Blues (Chicago, Nova Orleans, West Coast…), executat amb la mestria i la maduresa de dos artistes que son referent per molts. 

www.paulsanmartin.com

www.ikerpiris.com

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)