Data: 
Sunday, 13 June, 2021 - 12:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
2,00€ (taquilla)

Fredi's Jazz Band

Direcció
Vocals
Alt sax
Alt sax
Alt sax
Clarinet
Alt sax
Alt sax
Tenor sax
Tenor sax
Baritone sax
Clarinet
Flute
Trombone
Trombone
Trumpet
Trumpet
Trumpet
Trumpet
Clarinet
Tenor sax
Clarinet
Clarinet
Clarinet
Piano
Clarinet
Guitar
Double Bass

Young Effervescence Big Band

Col·laboradors: 
Atenció nova ubicació! Concert al Parc de Sant Jordi - Masia Freixa

"BB Jove" Fredi's Jazz Band + Young Effervescence Big Band

Entrades Exhaurides!

Atenció nova ubicació! Concert al Parc de Sant Jordi - Masia Freixa

Entrada per Plaça Freixa i Argemí - Obertura de portes 11:30h - Concert 12h

Web, anticipada i Taquilla 2 € - Socis Gratuït amb reserva previa al web! Entrades Exhaurides!

 

El concert de tancament del 40 Festival Jazz Terrassa representa el present i el talent de la pedrera jazzística catalana. El suport a les noves generacions de creadors alimenta el futur i garanteix la continuitat de les següents fornades.

12h - La Fredi’s Jazz Band neix l’any 2013 com a formació instrumental de l'escola municipal de música Frederic Mompou de Matadepera. La XXL està dirigida pel saxofonista vilafranquí Enric Alegre que manté intacte el seu esperit original. El vincle de la big band amb el Club de Jazz Terrassa s’ha fet més estret els darrers mesos. El concert a la Nova Jazz Cava durant la Temporada Estable de 2021 i el posterior stage amb assajos va culminar fa poques setmanes amb un enregistrament a la mateixa sala que suposarà el primer treball de la formació.  

13h - Nascuda l’any 1984, la Young Effervescence Big Band, abans anomenada Jove Big Band, és un dels pilars del programa educatiu del Taller de Músics de Barcelona i té com a finalitat oferir als participants la possibilitat d’adquirir formació i experiència en un grup de gran format.

Dirigida per l’experimentat músic valencià Ramon Cardo, la YEEB vol ser una experiència inicial en la posada en escena i les característiques específiques de la música en directe. És així com, des de fa anys, exerceix de trampolí de músics cap al mercat musical. Sembrar per recollir els fruits.