Data: 
Thursday, 10 June, 2021 - 21:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
20,00€ (taquilla)
Entrades Exhaurides!

Adrià Font 600's Concerts

Entrades Exhaurides!

Web 18 € - Anticipada i Taquilla 20 € - Aforament limitat!

Adrià Font és un dels impulsors del Jazz a Terrassa. Amant de la muntanya i l’alpinisme, és membre fundador del Club de Jazz d’ Amics de les Arts i JM i va col·laborar en la construcció de la primera Jazz Cava del carrer Sant Quirze, escenari on va participar en multitud de concerts. Actualment, forma part de l’equip organitzador del Festival Jazz Terrassa com a responsable dels concerts a l’aire lliure. 
 
Nascut a Terrassa el 1945, de nen, es queda bocabadat mirant el baterista de les orquestres que per Festa Major actuaven a Terrassa. La seva inquietud per l’instrument el va portar a la creació de multitud de formacions musicals en una activitat constant fins a dia d'avui. Tant és així que ja ha assolit els 600 concerts, com a músic, organitzats pel Club de Jazz Terrassa. 
 
Adrià Font va rebre el 7è Premi Jazzterrasman 2009 que atorga el Festival egarenc com a reconeixement a la trajectòria i aportació d’un músic que és tot un símbol del jazz de la ciutat i exemple per a molts. És també un dels terrassencs escollits amb un Capgròs a la vitrina de la ciutat, des de l’any 1.999.
 
Deixeble d’Art Blakey i admirador apassionat d’Elvin Jones, la seva bateria ha acompanyat a Tete Montoliu, Eric Peter, Dave Schniter, Bill Coleman, Johnny Griffin, Hal Singer, Buddy Tate, Benny Waters, Slide Hampton, Pony Poindexter, Gene Connors, Jack Labrunie, Marc Alibert, Carrie Smith, Guy Laffitte, Wild Bill Davis, George Coleman, Lou Bennet i un llarg etcétera. 
 
Lluirà aquest primer podi del rànking de concerts al costat d’actuals companys d’escenari en una reunió musical plena d’emocions i records! 600 concerts realitzats són un xifra rodona digne d'una celebració especial.