Skip to main content
Concert
Philip Catherine Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Philip Catherine
Guitarra
Phil Wilkinson
Orgue Hammond B3
imatge artista/instrument
Jo Krause
Bateria
Subtitol
"En record a Miquel Carol"
Body

 

Entrades Exhaurides!

Web 30 € - Anticipada i Taquilla 33 € - Aforament limitat!

Als seus 78 anys, Philip Catherine està considerat com dels referents de l'escena del jazz belga. És conegut per les seves col·laboracions en nombrosos discos. El seu nom està associat a notables personalitats com Chet Baker, Charles Mingus, Dexter Gordon, Richard Galliano, Stéphane Grappelli, Toots Thielemans, Carla Bley, Larry Coryell, Mike Mantler, Lou Bennett, Jean-Luc Ponty, Charlie Mariano o Joachim Kühn. Amb aquesta carta de presentació la seva solvència està sobradament acreditada. 

Se'l considera un dels grans de l’avantguarda de l’escena del jazz europeu des dels anys seixanta. Catherine segueix la tradició de Django Reinhardt i René Thomas, i manifesta especial devoció por Wynton Kelly. 

Amb un so únic, profundament expressiu, tècnic i molt singular, Philip Catherine continua molt obert de ment la seva recerca de renovació i perfecció. Les fórmules combinatòries de melodia i acords li donen el suport rítmic i la llibertat necessàries per desplegar la seva àmplia paleta d’estils musicals, des d’aquest irresistible so groove rock fins a les extenses frases líriques de les quals n'és un mestre.

Són molts els que encara recorden el seu debut al Festival de 1986 en format duet i acompanyat del contrabaixista danés Niels-Henning Pedersen. Es presenta a la Nova Jazz Cava amb el company de viatge que el va acompanyar fa 9 anys, l'anglès Phil Wilkinson a l'orgue hammond i en aquesta ocasió l'alemany Jo Krause a la part rítmica.
 

www.philipcatherine.com

 

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
33,00€ (taquilla)