Skip to main content
Concert
Poyo Moya Trio + Patrick O'Brien
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Cristian "Poyo" Moya
Piano
imatge artista/instrument
Oriol Fontanals
Contrabaix
imatge artista/instrument
Reginald Vilardell
Bateria
Patrick O'Brien
Veu
Subtitol
"My Best Blues Piano"
Body

 

Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 19:30h - Concert 20h

Aquest mateix any ha vist la llum el nou àlbum a trio del pianista i compositor argentí  Christian Poyo Moya. My Best Blues Piano és un treball de Old Blues, Boogie, Ragtime, Swing i alguna picada d’ullet al jazz de figures com Oscar Peterson, Monty Alexander o Ray Charles.

Pianista virtuós i elegant, escoltàvem Poyo Moya en l’edició 2020 de la Blues &  Boogie Reunion i en d’altres ocasions amb la Tota Blues Band acompanyant excel.lentment a figures com Bob Margolin o Dave Riley.

En formació de piano trio, al costat d’ Oriol Fontanals al contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria, el concert de presentació a Terrassa del Christian Poyo Moya Trio, compta amb la col.laboració especial del vocalista i ballarí austríac criat a Londres Patrick O’Brien. La seva veu transporta a l’època daurada del Blues de Chicago i el swing dels anys 30. Actualment col.labora amb el Poyo Moya Trio amb qui ja han plasmat la seva connexió en festivals de jazz i blues com els de Rubí i Calella amb una posta en escena elegant i un repertori variat i didàctic per a tots els públics. 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)