Skip to main content
Concert
"VEINTE VEINTE" Carmona, Serrano, Barrueta, Martín Caminero
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Antonio Serrano
Teclats
Harmònica
imatge artista/instrument
Josemi Carmona
Guitarra flamenca
imatge artista/instrument
Pablo Martín Caminero
Contrabaix
Borja Barrueta
Bateria
Body

Web 30 € - Anticipada i Taquilla 33 € - Aforament limitat! Entrades Exhaurides!

Quatre magnífics de l’escena de la fusió musical han unit la seva artisticitat a "Veinte Veinte": Carmona, Serrano, Barrueta, Martín Caminero. Guiats per una mescla de versatilitat, un prodigiós domini tècnic i el pòsit d’incomptables viatges musicals, el quartet desplega un repertori que transita des dels clàssics fins a l’actualitat, des de diferents llenguatges entrecreuats en una conversa musical dominada per la mateixa llibertat, intuïció i emoció amb la que viuen la música.

Antonio Serrano és un virtuós del seu instrument, un dels millors improvizadors de la seva generació i un referent del jazz espanyol. L'armonicista es mou amb igual habilitat en àmbits musicals distants com el jazz, el flamenc, el pop o la clàssica. Serà la vuitena vegada que pujarà a l'escenari de la Nova Jazz Cava.

Josemi Carmona és una de las figures imprescindibles de la història recent del flamenc i la guitarra. Fill del mestre Pepe Habichuela, és l'hereu d'un llegat iniciat fa quatre generacions, a Granada. La seva trajectòria es caracteritza per la bellesa de les seves melodies i la fusió amb el jazz, la salsa, la bossanova, el rai o, fins i tot, amb la música mandinga.

Pablo Martín Caminero, Vitoria-Gasteiz 1974, posseeix una visió basada en dos pilars intimament units: el Jazz i el Flamenc. La diversitat d'estils musicals en el que es mou, l'ha dut a col.laborar amb artistes i projectes tant diversos com Ultra High Flamenco, Abe Rábade Trío, Jorge Pardo, Gerardo Núñez, bandArt, Hippocampus, Chano Domínguez, Niño Josele, Rocío Molina, Enrike Solinís i Rosario La Tremendita.

El bateria basc Borja Barrueta és un dels músics més sol·licitats de l'escena jazzística actual. La seva musicalitat i sensibilitat amb l'instrument l'ha portat a recórrer mig món amb els millors: Perico Sambeat, Jorge Pardo, Ara Malikian, Niño Josele, Joe Lovano, Lionel Loueke o Antonio Serrano, entre d'altres.

“Veinte veinte” neix en un moment i context inesperat, que resulta inspirador i determinant en l’encontre i el seu resultat. “2020 ha revolucionado al mundo, y quizás revolucione el acercamiento a la música. Este era el momento en que teníamos pensado iniciar el proyecto y ha tocado esto, esta situación tan enorme pero a pesar de todo el daño y el dolor que ha traído, entendemos que es un momento inolvidable en el que queremos aportar lo que sabemos hacer, nuestra música, y ojalá entre las cosas que queden, se recuerde la música que empezamos a tocar juntos también” afirma el guitarrista Josemi Carmona.

 

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
33,00€ (taquilla)