Data: 
Saturday, 7 March, 2020 - 22:30
Preu: 
15,00€ (taquilla)

Cariño + Mujeres

Terrassa Música Moderna!

 

CARIÑO

Cariño, són Paola, Maria i Alicia. Es van donar a conèixer pel seu apreciat primer single de llançament “Cançó de Pop d’Amor” i per aconseguir versionar ” Llorando en la Limo” de C. Tangana fins a convertir una cançó que reflecteix la realitat en què viuen: una en la qual la gent no va a Ferraris, ni en limusines, sinó en vespinos.

Al novembre de 2018 va veure la llum el seu primer disc “Movidas” el qual inclou temes com “Bisexual” o “Mierda Seca”; cançons considerades pràcticament himnes pel seu públic i que ja acumulen més de 3,5M de plays a les principals plataformes digitals. Així com la “La Bajona”, un track lliure que ens presentaven el passat mes de maig en el seu afany de seguir expressant constantment amb nova música. El seu últim llançament, “☹” és un tema que va sorgir a casa un dia que una d’elles estava de Bajona.

Gràcies a un gran disc i un directe que ha captivat el públic més exigent aquest passat any 2019 el tancaran amb més de 80 actuacions en què destaquen Primavera Sound, FIB, Madcool, Vida Festival o Bilbao BBK Live; i el 2020 ja estan confirmades al Festival nord-americà Coachella.

 

MUJERES

Què més es pot dir de Mujeres? Després de gairebé 10 anys de carrera, més de 500 concerts, tres discos, gires pels EUA, i una infinitat de gestes més, només podem afirmar que la banda barcelonina és una de les més rellevants de l’escena a casa nostra, i que ja és el moment de confirmar-ho.

Quan va sorgir la possibilitat d’editar el seu 4 treball, no ho dubtarem dues vegades: Pol, Yago i Arnau són un grup d’amics de veritat, i aquest àlbum es presentava com el cim d’una carrera que sempre ha estat basada en els sentiments, que els han portat a seguir junts durant tots aquests anys. Nosaltres no volíem perdre’ns aquesta celebració, i sense dubtar-ho vam decidir començar a treballar en “Un Sentimiento Importante”, el títol assenyala directament el punt d’inflexió que aquest projecte ha suposat per a ells: un àlbum definitiu, produït per Sergio Pérez de Svper, i amb totes les cançons en castellà; una fita per a una banda que va començar amb l’anglès com a primera llengua, però que després de l’èxit del single “Aquellos Ojos”, va veure que hi havia un camí encara sense recórrer que els podia fer créixer. I aquí estem, amb el seu primer disc en aquesta casa, Sonido Muchacho, i potser el més important de la seva carrera.

Taquilla 15 € / Anticipada 13 €