Data: 
Sunday, 2 February, 2020 - 20:00
Tipus esdeveniment: 
Preu: 
10,00€ (taquilla)
Organitzadors: 

Ferran Palau + Marina Herlop

Terrassa Música Moderna!

 

FERRAN PALAU

Presentació de Kevin a Terrassa amb banda!

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii.

Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió. A la nova gira, Ferran Palau estarà acompanyat de la seva súper banda: Jordi Matas a la guitarra i teclats, Dani Comas al baix i Joan Pons (El Petit de Cal Eril) a la bateria.

MARINA HERLOP

Marina Herlop és abans pianista que cantant, però té un do que ha fet que el famós pianista britànic James Rhodes es fixés en ella i la convertís en el primer fitxatge del seu segell Instrumental Records, on va publicar el seu disc de debut “Nanook”. Basculant entre les harmonies clàssiques i les melodies viscerals i intuïtives, quan es posa davant del piano ens venen a la ment els noms de Joanna Newsom o de James Blake, sobretot per l’ús que fa de la veu, un instrument més que dona personalitat i distinció al seu so. La seva música, ensomniadora i evocadora, demana intimitat. Al seu segon àlbum Babasha (Aloud Music Ltd, 2018) va treballar amb instruments i elements electrònics que li van obrir un nou camp d’experimentació. Juntament amb el piano i la veu.

El que defineix la música de Marina Herlop és l’objectiu d’arrossegant-se cap al futur i trobar fórmules prou emocionals i estètiques. Aquesta premissa ha estat guiant els seus processos creatius des del començament, donant una coherència sòlida a tot el seu treball.

10 € Entradium

www.facebook.com/events

www.terrassamusicamoderna.cat