Mareike WieningLukas Diller
Data: 
Saturday, 29 February, 2020 - 22:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)
Col·laboradors: 

Mareike Wiening

Presentació Nou Cd "Metropolis Paradise"

 

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

Baterista alemanya  resident a Nova York durant els últims 10 anys, Mareike Wiening presenta el seu nou àlbum “Metropolis Paradise” junt a tres destacats músics espanyols:  Daniel Juarez al saxo, Jorge Castañeda al piano i Darío Guibert al contrabaix.

La música d’aquesta destacada instrumentista i compositora ha estat presentada en alguns dels clubs més importants a nivell internacional, com són el Carnegie Hall o el Blue Note de Nova York, així com a Alemanya, Suïssa, França, Holanda, Noruega, Dinamarca, Lituània, Canadà, Brasil i Eslovènia. A la Nova Jazz Cava varem tenir ocasió d’escoltar-la l’octubre de 2018  com a membre del grup de la trompetista Rachel Terrien i ara es presenta com a líder de banda i amb nou àlbum.

Les composicions de Mareike són emotives, rítmiques, i el més important, sempre líriques. El seu nou treball discogràfic ha estat enregistrat al juny de 2018 com  la última sessió d’enregistrament  als llegendaris  Systems Two Studios a Brooklyn, i inclou a Rich Perry, Dan Tepfer, Alex Goodman i Johannes Felscher. The New York Times, descriu la seva música com “Música de cambra, amb influències del rock, parts de improvisació lliure (…) con un llenguatge harmònic carregat d’energia."

www.mareikewiening.com