Data: 
Saturday, 23 February, 2019 - 22:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
20,00€ (taquilla)
Col·laboradors: 
25 Aniversari Nova Jazz Cava!

Fabrizio Bosso & Julian Oliver Mazzariello

Concert exclusiu!

 

Trompetista post bop, Fabrizio Bosso (Torí, 1973) exhibeix una tècnica extremadament depurada, derivada de la seva formació clàssica, però que no està renyida amb una expresivitat gens continguda que transmet a través d’un so sòlid i potent, un fraseig molt original i la recerca constant de noves fórmules amb les que reinterpretar la tradició del jazz més pur. La seva producció discogràfica és molt abundant, amb 25 sessions en 16 anys; al seu país natal està considerat un dels músics més importants del moment; a Catalunya ha col·laborat a “Meeting our neighbours” de la Big Band Jazz Maresme i destaquen altres col·laboracions internacionals amb George Russell, Mike Gibbs, Kenny Wheeler, Dave Liebman, Bob Mintzer, Randy Brecker, Carla Bley i Steve Coleman.

El seu compatriota Julian Oliver Mazzariello sap molt bé on vol anar amb els seus solos i hi arriba amb girs molt interessants. Músic expert, no intenta impressionar amb la seva tècnica refinada, tot el contrari, està més interessat en fer música. El seu to i tacte creen una claredat cristallina en el so que produeix al piano. Ha treballat amb Daniele Scannapieco, Enzo Pietropaoli, el mateix Fabrizio Bosso, i la seva banda Yatra. Per alguns recorda a Cedar Walton desplegant línies llargues i líriques, alhora que l’han emparentat a la tècnica i estils de Hank Jones, Tommy Flanagan i Kenny Barron de la tradició modernista i, més recentment, els enfocaments d'Alan Broadbent, David Hazeltine i Kenny Drew, Jr. Acaba de presentar el seu treball a trio “Debut” on desenvolupa també la vesant compositiva de melodies intrigants.

El concert a duo Fabrizio Bosso & Julian Oliver Mazzariello suposa el debut a Terrassa dels dos intèrprets del país alpí. Una sessió d’alta volada jazzística per commemorar el 25è aniversari de la Nova Jazz Cava.

Web 17 € - Anticipada i Taquilla 20 €

www.fabriziobosso.eu

www.facebook.com/Julian-Oliver-Mazzariello