Skip to main content
Concert
Gerard Nieto Reunion Three
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Piano
imatge artista/instrument
Kike Angulo
Guitarra
imatge artista/instrument
Pere Loewe
Contrabaix
Subtitol
Nou Cd! Reunion Blues (Swing Alley, 2018)
Body

 

Reunion Three és el nom del projecte liderat pel pianista Gerard Nieto i integrat per Kike Angulo a la guitarra i Pere Loewe al contrabaix, que presenta el seu primer treball discogràfic enregistrat a l’Auditori Pau Casals del Vendrell. 

És la fórmula de trio amb piano, guitarra i contrabaix, encetada cap el 1940 pel Nat King Cole Trio, a la qual aquestes tres primeres figures del nostre panorama musical tenen l’encert de donar continuïtat.

Gerard Nieto pertany a la generació de pianistes que han hagut d’omplir el gran buit que es produeix amb la desaparició de Tete Montoliu. La seva trajectòria formant part de diverses formacions (La Vella Dixieland, la Big Band Jazz Maresme, Shakin’ All, etc.) l’ha anat afermant com un dels nostres més destacats representants del piano-jazz.
Kike Angulo, coneixedor a fons de tota la història de la guitarra-jazz, és capaç d’adaptar-se a qualsevol estil i aportar amb inspiració, creativitat i bon ofici, el matís més adient a cada circumstància estilística en que es pot trobar.
Pere Loewe posseeix també aquesta flexibilitat i capacitat d’adaptació, donant en tot moment prioritat a la funció rítmica del contrabaix, imprescindible en aquest cas, donada l’absència de bateria en el trio.

Amb un repertori agradabilíssim, integrat majoritàriament d’estàndards i clàssics del gènere, aquest trio ens ofereix un jazz que posa en relleu allò que en aquesta música és fonamental, allò que li dóna la seva identitat i que n’ha fet un llenguatge estimat a tot el món. Ens estem referint a les qualitats rítmiques, és a dir al swing, i també als recursos expressius que donen al fraseig dels instruments la mateixa calidesa i sensualitat que caracteritza la musica vocal afro-americana.

 

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)