Skip to main content
Concert
Wax & Boogie Feat. Drew Davies
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Ster Wax
Veu
imatge artista/instrument
David Giorcelli
Piano
imatge artista/instrument
Oriol Fontanals
Contrabaix
imatge artista/instrument
Reginald Vilardell
Bateria
imatge artista/instrument
Drew Davies
Veu
Saxo tenor
Body

Wax & Boogie s’ha convertit en un dels formats més valorats del panorama del Blues, el Rhythm & Blues i el Boogie Woogie. Ster Wax i David Giorcelli han sabut com pocs copsar el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transforma’l en el seu propi medi d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és ampli, ric i variat. Ambdós es mouen amb serenitat i contundència per les corrents més diverses del gènere.

Normalment no viatgen sols, per aquesta ocasió la formació ve acompanyada a la bateria pel mestre Reginald Vilardell, un dels músics més sol·licitats dins de l’escena nacional i internacional, i al contrabaix per Oriol Fontanals, músic amb un Groove envejable.

Al 2016, Wax & Boogie Rhythm Combo fou seleccionada per representar a Espanya en l’ European Blues Challenge organitzat a Itàlia.

Però encara hi ha més. Després de coincidir a alguns festivals internacionals de Blues i Boogie Woogie com Lugano a Suïssa o Mont Dore Jazz a França, neix una bona relació amb una de les figures internacionals més reconegudes darrerament, el saxofonista anglès Drew Davies. Habitualment Davies col·labora amb artistes com Mike Sanches o Kenny “Blues Boss” Ayne entre altres, i ha tingut el plaer de participar a festivals per tota Europa. Saxofonista i cantant, la seva inspiració resideix en el swing dels anys 40 i el Rhythm & Blues dels 50.

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)