Data: 
Friday, 18 May, 2018 - 22:30
Tipus Event: 
Estil: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)

Small Miller Band

La Small Miller Band és un projecte de jazz orquestrat d’una vintena de joves músics d’entre 14 i 20 anys,  alumnes de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent, que neix fruit de la necessitat de buscar un espai on fer música amb olor a jazz.

En el seu debut al JazzJove Non Stop del Festival de Jazz Terrassa 2018 van demostrar la seva cohesió musical i humana, alhora que van sorprendre per la seva qualitat instrumental. En la seva estrena a la Temporada Estable de la Nova Jazz Cava de ben segur tornaran a sorprendre.

La banda té vuit anys de vida i es crea en el moment que la formació antecessora anomenada “A la Big Bom Band” ja no pot acollir més músics, ni per nombre ni per nivell ja que la big band s’ anar consolidant com un grup de músics estable amb concerts habituals al circuït català. D’aquí ve el nom de “ Small” en referència als seus membres i “ Miller” com a membres de l’escola  de música “ Cal Moliner” de  Sallent.

Així s’obria la porta a una nova fornada de joves músics per tocar en una formació d’aquestes característiques. El responsable i l’ànima del grup, és el seu director Pepe Fernàndez que, a més, fa els arranjaments específics per la banda.

La Small Miller Band també ha esdevingut força estable, amb bona sintonia i qualitat per fer  passar una bona estona als amants d'aquesta música amb un repertori tradicional de swing, latin i, darrerament, temes més moderns de compositors com els germans Brecker o Zawinul.

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 €