Skip to main content
Concert
Valentí Moya & Joan Pau Cumellas Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Joan Pau Cumellas
Harmònica
imatge artista/instrument
Valentí Moya
Guitarra solista
imatge artista/instrument
Oriol González
Guitarra rítmica
imatge artista/instrument
Marc Cuevas
Contrabaix
Subtitol
Concert al terrat del MHC a Barcelona!
Body

Presentació Nou Cd "Coincidences"

Proposta de jazz amb aroma francès i reminiscències gitanes per a una vetllada en la que el swing i la música clàssica europea van de la mà sota la revisió contemporània que proporcionen dos dels músics més destacats de la nostra escena. Adaptats perfectament al repte d’agermanar sonoritats, el guitarrista Valentí Moya i l’harmonicista Joan Pau Cumellas destaquen per la seva qualitat i virtuosisme contrastat en la seva dilatada trajectòria personal i en diverses col·laboracions en concerts i enregistraments.

Dos intèrprets barcelonins de llarg recorregut que s'uneixen per formar una original banda de jazz manouche amb un projecte treballat a fons on guitarra i harmònica mostren amb sinceritat la seva passió pel swing amb clàssics del mestre Django Reinhardt en la tradició creada als anys 20 pel Hot Club de France, amb cançons populars i amb les seves pròpies composicions en un repertori ple de moments memorables. El seu directe arriba ràpidament al públic mostrant qualitat i innovació, elegància, espectacularitat i, sobretot, una nova manera d’entendre el jazz manouche o gypsy swing.

Acompanyats per Oriol Gonzàlez a la guitarra rítmica i la mil·limetrada pulsió al contrabaix de Marc Cuevas ens presenten nou treball discogràfic, l’àlbum “Coincidences”.

Taquilla 12 € - Web 12 € + despeses de gestió 13 €

Socis/es Jazz Terrassa-Amics de les Arts:

Taquilla 9 € - Web 9 € + despeses de gestió 10 €

www.mhcat.cat/orbita_jazz

Hora: 22.00h. A les 20.30 hi ha visites guiades incloses en el preu de l'entrada. 

Lloc: Terrassa del Museu d'Història de Catalunya. 

L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)