Data: 
Saturday, 27 May, 2017 - 22:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)

Javier Navas Quartet Feat. Enrique Oliver

Nou Cd!
El nou quartet liderat per Javier Navas suposa una visita al hard bop més autèntic i enèrgic, inspirats en els quartets amb vibràfon de
músics com Bobby Hutcherson, Steve Nelson, o més recentment, Warren Wolf.
 
És en aquesta agrupació on el vibràfon de Javier es desenvolupa amb majors dosis d'expressió i energia. Per a això, s'ha envoltat d'una
secció rítmica de primeríssim nivell en el panorama nacional, tot ells, músics referents en els seus instruments. Juan Galiardo (piano), Bori Albero (Contrabaix) i Dani Domínguez (bateria) són tots músics d'una dilatada experiència com a solistes i acompanyants. Han tocat i participat en els clubs i festivals més reconeguts del jazz actual. Formen part d'alguns dels projectes més interessants del panorama jazzístic actual a Espanya.
 
La música del quartet es mou entre la tradició i la modernitat, dins d'una de les corrents jazzístiques més sol·licitades en l'actualitat.
Composicions pròpies, majoritàriament sota l'autoria de Javier, i de músics com Herbie Hancock, Thad Jones, Milt Jackson, Mulgrew Miller ... l'objectiu és obtenir el so més compacte, enèrgic i pur d'aquesta formació.
 
 
 
Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €