Skip to main content
Concert
Paquito Groove Band
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Marc Ruiz
Bateria
Veu
Teclats
imatge artista/instrument
Dani Pérez
Saxo tenor
Pau Ruiz
Guitarra
Carlos Pérez (Be)
Baix elèctric
Raül Serrano
Bateria
Percussió
Body

Concert al pati històric del mNACTEC

Marc Ruiz és un reconegut bateria de l'escena barcelonina, on és fàcil trobarlo acompanyant, entre d'altres, músics de la talla de Lluís Coloma o Big Dani Pérez (saxofonista de Los Rebeldes).

Precisament amb aquest últim, ha muntat el seu projecte personal, la PAQUITO GROOVE BAND. Aquest multi instrumentista, està sorprenent per la seva manera de cantar i tocar el piano. Amb un estil molt personal, la veu de Marc Ruiz pot ser suau com el vellut o tan estripada que posa els pèls de punta.

Acompanyat d'uns músics que coneix des de fa molts anys i amb els quals ha compartit moltes hores d'escenari, ens presenta un directe molt contundent, on, entre d'altres, podem escoltar els temes del seu primer treball discogràfic 'Sr.Funky', que està tenint una gran acceptació per part de la crítica especialitzada.

A més de cantar, tocar el piano i la bateria, Marc signa diversos temes propis que van des del soul al funky, però mai sense deixar de banda el pare d'aquests dos estils: el blues.

I ho fa combinant el castellà (Sr.Funky o Digues-me perquè) amb l'anglès (Take my hand o Good night day).

En el seu repertori inclou versions molt personals de temes com Lobo López ( Kiko Veneno ) ,Blues ingrato (Nel·lo i la Banda del Zoco), If You Want Em To Stay (Sly and The Family Stone), Virtual Insanity (Jamiroquai), I Wish (Steve Wonder), Waiting For The Story To End (Freak Power) o el gran St James Infirmary.

"En un concert per gaudir i llepar, el Marc Ruiz que hem vist aquests dos últims anys cultivant la seva nova faceta de pianista i cantant en el terreny del Funk i el Soul, es deixa anar amb força i desenvoltura i amb molt bona companyia sobre les taules. Tota una meritòria sorpresa i quelcom realment insòlit en el món musical, ja que cal recordar que el dotat músic de Sabadell és el bateria titular del gran pianista de blues i boogie-woogie Lluís Coloma."
Carles Cascón , DS .

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Preu de taquilla
1,00€ (taquilla)