Skip to main content

Artistes a Enregistrament Directe

Guim Balasch Garcia

Terrassa 1974. Acaba d'arribar de 'fer les amèriques', renovat personal i musicalment després de tres anys d'estudis al Queens College de Nova York on cursa el 'Master of Arts Program in Jazz Performance'. Estància fructífera que l'ha portat ha rebre docència de Wynton Marsalis, Todd Williams, Michael Mossman, Antonio Hard o Sr. Roland Hanna. Durant aquest període ha estat membre de la Queen's College Big Band, amb la que ha tocat a Nova York al 'Third Annual Cuny Jazz Festival', al maig de 2002 o al 'Jefferson Hall a l'octubre de 2001.

Xavier Algans

Xavier Algans neix a Figueres el 1966. Inicia els seus estudis de piano i solfeig al Casino Menestral, a la seva ciutat natal, amb Camil.la Lloret. Posteriorment estudia piano al Conservatori del Liceu amb Anna Mª Cardona. Es en aquest Conservatori on obté el títol professional de Solfeig i Piano. Paral.lelament estudia música moderna i jazz al Taller de Músics de Barcelona; piano amb Agustí Fernandez i Toni-Olaf Sabater i combo amb Jordi Rossy,Ramon Cardo i Zè Eduardo.

Nono Fernández

Cursa estudis de Grau Superior en el Taller de Músics de Barcelona. Ha participat en diversos Seminaris Internacionals impartits, entre d´altres, per Ray Brown, Max Roach, Ed Thigpen, Cedar Walton, Billy Higgins,... Forma part de diferents grups com el Mitchell Terraza Quartet, amb el que obté el Primer Premi del Festival Internacional de Jazz de Getxo 1991, Barcelona Hot Seven i toca en nombroses ocasions amb La Vella Dixieland i John Dubuclet Big Band.

Judy Niemack

Neix a Pasadena, Califòrnia, on comença a cantar en públic en un cor a l'edat de set anys. Amb 17 anys decideix dedicar-se professionalment a cantar i comença els seus estudis clàssics amb un professor de "bel canto". Un any més tard coneix i escolta a Warne Marsh amb el que queda impressionada de la improvisació en el Jazz. Continua els seus estudis clàssics i classes de Jazz durant sis anys que compagina amb actuacions en Clubs de Jazz. Després d'estudiar en el "England Conservatory" de Boston, decideix tornar a Califòrnia per estudiar improvisació vocal amb Warne Marsh.

Xavier Figuerola

Barcelona, 1962.Estudia el superior de clarinet al Conservatori Municipal de Barcelona. El 1983 entra com a professor de saxo i clarinet al Taller de Músics de Barcelona. Ha aconseguit diversos premis amb diferents festivals: 2n premi del festival de jazz de San Sebastián amb el grup Beboporum octet, 2n premi del Festival de jazz de Berlín amb la Big Band del Taller de Músics. Ha format part de diferents grups de jazz com Madagascar, Lluís Vidal Trio + Octet de Vent, Manel Camp jazz quintet, Big Band de Terrassa, Afro Blue, etc...

John Dubuclet

Trombó i direcció John Dubuclet va néixer a Santa Mònica (Califòrnia). Estudià a la Universitat de New Hampshire, on es graduà en música. Va estudiar trombó de Jazz i composició amb Phill Wilson i Tony Lada a la Beerklee College of Music de Boston, on fou premiat amb el "Lennie Johnson Award", el 1981. Més tard, va estudiar trombó clàssic amb Jean Douay i Roy Main. Va perfeccionar els seus estudis de composició i arranjaments a la Grove School of Music de Los Angeles, amb Dick Grove, Jack Smilley i Master Class amb Henry Mancini, Bill Holman i Johnny Mandel.

David Pastor

Nascut a Sedaví (València) l'any 1974, David Pastor va començar els seus estudis musicals el 1983 a l'Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví, on va ser alumne de l'excelent trompetista i pedagog Manuel López. Va cursar els seus estudis als conservatoris Superior de València i Municipal de Barcelona, on ha estat premiat recentment amb el Premi d'Honor de fi de Grau Superior de trompeta, sota la tutel·la de D. Jaume Espigolé, Catedràtic de trompeta del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Pau Bombardó

Pau Bombardó (Barcelona, 1959) fa una pila d'anys que treballa en l'àmbit jazzístic.

Matthew Simon

Neix a Long Beach, California. Ha cursat estudis a 'The Berklee School of Music'. Arriba a Espanya al 1975. Va formar part del mític grup 'Música Urbana'. Des d'aleshores ha treballat amb figures nacionals i internacionals com Cèlia Cruz i Tito Puente, Al Cohn, Manel Camp, Tete Montoliu, Jerry Lewis, Dianne Warwick, Natalie Cole, Jack McDuff, Orange Then Blue, José Carreras, Julio Iglesias, Orquestra Ciutat de Barcelona, Dave Liebman i molts d'altres.

Dave Mitchell

(Kansas City, 1958), excel·lent guitarrista ha publicat una quinzena de treballs. Les seves influències més notables provenen de la gran escola de jazz nord-americà: Charlie Christian, Wes Montgomery, Kenny Burrell i Grant Green. El seu personal estil combina aquestes influències amb una natural afinitat pel blues, el swing i el be bop. El seu nom s’associa a quantitat de projectes en els quals destaca el seu virtuosisme i qualitat instrumental. Febrer 2018

Alfons Carrascosa

Inicia els estudis musicals de solfeig i clarinet al Conservatori de Barcelona (1977). Al 1982 comença a estudiar Jazz (saxo) al Taller de Músics de Barcelona, a la vegada que cursa estudis de Música de Cambra durant dos anys amb Philippe Ballet a l'Escola Celeste. Ha assistit a diversos Seminaris Internacionals de Jazz amb Sal Nestico, Bill Bobbins, Ben Riley, Wallece Roney, Dave Shnitter, Dave Liebman, Billy Hart, Ron Maclure, entre d'altres.

Josep Trò

Trombonista nascut a Calp (Alacant) el 1964. Estudia amb Miguel Badia al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obté el títol superior de trombó. Participa en diferents seminaris i cursos internacionals a Quimper (França), Barcelona i València amb Michael Becquet, Alain Trudel, Miguel Rivera, Indalecio Bonet, Carlos Gil i Gilles Milliere. Paral.lelament estudia amb John Du Buclet a l’Aula de Música Modera i Jazz de Barcelona El seu bagatge professional comença el 1983 tocant amb el grup de cambra Speculum Musicae i l´Orquestra de Cambra del Palau de la Música.

Joan Chamorro

Joan Chamorro (saxos baix, baríton, tenor, alt i soprà, clarinet, clarinet baix, flauta, corneta,) Estudia la carrera clàssica de saxòfon al Conservatori de Barcelona amb el professor Adolfo Ventas i paral.lelament obté el títol de Grau Superior al Taller de Músics de Barcelona.

Dennis Hernández

Nascut el 10 d'octubre del 1972 a La Habana. Cursa el nivell elemental de música al Conservatori Alejandro García Caturla y Gerardo Guanche a La Habana del 1985 al 1989, i el nivell mitjà especialitzant-se en trompeta a l’Escola Nacional d’Art de La Habana del 1989 al 1993.

Sergi Vergés

Trombó baix i tuba. Neix a Barcelona al 1965. Cursa estudis superiors de tuba al Conservatori Municipal de Barcelona. Actua als principals Festivals de Jazz: San Sebastian, Terrassa, Barcelona, Girona, Bayona i Lisboa. Ha col.laborat amb músics de renom com Dave Liebman, Bebo Valdés, Dionne Warwick, Shirley Bassey, Michel Legrand, Tete Montoliu, Lew Tabackin i Robin Eubanks.

Enric Mestre

Nascut a Barcelona inicia els seus estudis musicals l'any 1.979 al Centre d'Estudis Musicals de BCN i al Conservatori de Sabadell. Cursa els estudis de trombó amb Miquel Badía obtinguen el títol de professor de grau mitjà al Conservatori Superior de Música de Barcelona. També estudia música moderna al Taller de Músics i a l'Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona, on pren classes amb John Dubuclet. A més assisteix a diferents seminaris internacionals organitzats pel Taller de Mùsics.