Skip to main content
Bio
José Alberto Medina (Las Palmas de Gran Canaria, 1979). Aquest jove pianista canari ha editat el seu primer disc a trio, tot i que ja havia participat com a músic de sessió en altres treballs discogràfics. Escollit per l'INJUVE '04 per presentar el seu projecte a trio a festivals com Getxo, Ibiza i Valladolid.
La seva proposta musical està rebent bones crítiques i està participant a diferents clubs nacionals i festivals com ara el Jamboree, la Cova del Drac, el Festival de Girona, l'Hora del Jazz a Barcelona o a l'Auditori de Gran Canaria.
Ha compartir escenari i cartell amb projectes de renom com Roy Hargrove RH Factory.
Acompanya a la cantant Sheila Jordan a Zaraustz l'any 2001 i forma part de la Jove Big Band del Taller de Músics. Enregistra amb Satchmo el disc 'Collage'(1er premi de Copons 2002). Un any més tard enregistra per Fresh Sound amb Òscar Peñas Group: Astronautus. El seu darrer projecte discogràfic amb el segell Fresh Sound New Talent, on s'estrena com a líder del seu trio, porta per títol 'First Portrait'. Un treball compost de temes originals i alguna versió arranjada especialment per a la formació. El trio és una formació acústica iniciada l'any 1999 a Barcelona que ofereix un nou concepte musical utilitzant el llenguatge del jazz per expressr totes les vivències, experiències, sensacions... al llarg d'aquest anys de trajectòria artística.
L'estetica del trio està basada en el so de grup, enriquit per les diferents influències musicals dels seus components, fet que es veu accentuat per la diversa procedència geogràfica.
Actualment el grup presenta un repertori propi que intercala amb algunes versions d'estàndards arranjats especialment. La sorpresa és una de les seves característiques ja que la seva música és fresca i enèrgica.

Desembre 2004

Últims concerts

Veure'ls tots