Skip to main content
Bio
Aquest jove guitarrista, Barcelona, 1965, inicia els seus estudis de solfeig als 12 anys i tres després es matricula el Taller de Músics on participa en Seminaris Internacionals de Jazz amb Bill Dobbins, Quest, Marc Hohson, Walter Bishop Jr., entre d'altres. Estudia guitarra amb Luis Murillo, Sean Levitt, Steve Brown, Joe Pass, i recentment amb Pat Metheny i John Abercrombie i teoria amb Ze Eduardo, Bill Dobbins, Kenny Weeler, Alvaro Is, Lluís Vidal, Chuck Israels, etc.

La seva carrera professional s'inicia el 1985 liderant el grup 2X2 Quartet amb el que guanya tres premis al Festival de Jazz de Manresa i enregistra el seu primer CD "Siguiendo los pasos" (RNE, 1985) com a líder . Representa a RNE en la EBU Big Band participant en el XX Festival Internacional de Jazz de Pori (Finlàndia). Un any més tard és nombrat director de la Big Band Barna Band (BBBB), orquestra formada per joves músics de Barcelona, que el 88 obtindrà el segon premi en el Festival de Orquestres que organitza la Deutscher-Laienorchester-Wettbewerd dins de l'apartat "The European Competition for Youth Big Bands".

L'any 1989 forma el grup Apotheke juntament amb Jordi Gaspar i David Xirgu amb el que actua en el XXII Festival Internacional de Jazz de Barcelona (1990), a la Muestra Nacional de Jazz de Ibiza (1990) i en d'altres Festivals del país.

Arriba el seu primer treball discogràfic "Dr. Jekyll" (Fresh Sound New Talent, 1993), presentat al XXV Festival Internacional de Barcelona. Actua amb el seu quintet a Leverkusener dins el programa "Barcelona: Catalan Impressions". Alhora és finalista amb el tema "El Gato con Botas" en el II Premio de Composición de la SGAE.

Viatja a Nova York el 1994 on es presenta, juntament amb Lluís Vidal, en el The Spanish Institute i J.V.C. Jazz Festival New York. Un any més tard, participa de nou en el Festival Internacional de Jazz de Barcelona (Off Festival) i estrena el concert Homenatge a Wes Montgomery, també al Festival de Jazz de Tàrrega. El 1996 al Centre de Cultura Contemporània interpreta amb l'Orquestra del Caos, dirigida per John Zorn, l'obra COBRA i juntament amb Michel Camilo a la banda Jazz' 96 en l'entrega de premis SGAE JAZZ' 96.

Des de 1992 a 1997 ha dirigit l'Orquestra del Tallers de Músics amb Tete Montoliu alhora que lidera el seu propi quartet. Forma part de la Big Band Ensamble Taller de Músics amb la que es clausura el Festival de Tardor de Barcelona el 1990 juntament amb Koniec i el 1991 amb Agusi Fernández.

Com a guitarrista ha participat en els Festivals més importants del apis -Barcelona, Madrid, San Sebastián i Vitoria i en diversos de reconegut prestigi europeu -Finlàndia, Paris, Berlín, Colònia i La Haia, així com en el J.V.C. Jazz Festival de New York. Ha tocat entre d'altres amb Tete Montoliu, Bob Moses, Michel Camilo, Jack Walrath, Marc Johnson, Jimmy Owens, Michel Kaupa, Steve Potts, Ze Eduardo, Lluís Vidal, Jorge Pardo, Steve Brown, etc.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots