Skip to main content
Bio

Neix a Barcelona el 1970, obté el Título de Professor de Piano al 'Conservatori Superior de Música del Liceu' al 1990. Posteriorment realitza asignatures de grau superior i diversos cursos de piano-jazz amb Francesc Burrull. També es llicencia en Musicologia per la 'Universidad de Oviedo' al 1994.
Les seves activitats musicals comprenen diverses facetas. Com a pianista acompanyant en espectacles teatrals: 'KinoKabaret', 'El Teatre Joventut, el teu millor cangur', a sarsueles: 'La marcha de Cádiz' i en sales de ball. Ha format part dels grups Axis, Matajazz Trio, Sharaná, The Project Band, La Banda Puig, entre d'altres. Per encàrrec ha composat música incidental per a obres de teatre: 'A peu Pla', per a espectacles multimedia: 'El retaule de Sant Medir' i 'Polifonia de formes, sons i colors' amb el pintor Ferran Aguiló, i la òpera-rock 'La Punyalada'. També ha portat la direcció musical de diversos espectacles per a 'Management d’Espectacles' i de la gira 2002 del Grup de Folk. Autor dels arrenjaments del disco 'Cor de Crom' del grup Falsterbo Marí (Música Global, 2002).
Actualment és A&R de l'editorial 'Teddysound', professor de piano i midi de l'escola 'Jam Session Escola de Músics' i músic de sessió d'Attic Sound Productions', produint temes per a l'artista Mone i gravant veus per al dúo Jalisse (Italia).

Setembre 2005

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Agustí Mas Blues

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
39 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Entrades Exhaurides - Concert retransmès en streaming

Agustí Mas Blues

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior
Color de fons