Skip to main content
Concert
Daniel Čačija Quintet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Daniel Čačija
Veu
imatge artista/instrument
Pol Omedes
Trompeta
imatge artista/instrument
Mátyás Bartha
Piano
Mátyás Hofecker
Contrabaix
Oleg Markov
Bateria
Subtitol
"Lifeline"
Body

Notables joves talents surten cada any de les escoles i conservatoris de música del món i es troben davant el públic en el món real. La brillantor musical d’alguns aconsegueix el més alt reconeixement. Daniel Čačija ha estat un dels escollits.

Fins i tot abans del llançament dels seus primers enregistraments, la revista nord-americana que marca tendència "DownBeat" el va considerar com el millor cantant jove de 2013. El 2014, rebia el premi croata Porin lloant les seves dots interpretatives. I ara, a MONS Records, Daniel Čačija presenta el seu àlbum de debut “LifeLine “, l'autobiografia musical d'un home jove i un músic amb una trajectòria interessant a seguir.

Daniel Čačija va néixer el 1986 a Croàcia. La guerra el va situar a principis dels 90 a Alemanya i Frankfurt es va convertir en la seva nova llar on, immers en una família de músics actius, va iniciar la seva formació clàssica de piano. I el cant? Cantar sempre havia estat una cosa natural. Artistes com Nat King Cole, Sarah Vaughan, Mark Murphy, Kurt Elling i Gregory Porter van ser els seus herois secrets.

A “LifeLine”, Daniel Čačija presenta aquesta veu i s'ha convertit en un àlbum molt personal. Estilísticament és una explosió de diferents estils. No obstant això, Daniel Čačija ha dominat l'art d'unir dinàmicament la disposició, la modulació i la interpretació d'aquesta selecció de peces gairebé atrevida. Utilitza el hip-hop per començar, va cap el blues o la música popular del Zagreb. També hi ha peces de la tradició musical de Broadway, estàndards de jazz i fins i tot un clàssic soul de Donny Hathaway. L’element central que posseeix aquesta diversitat, és l'autenticitat que Čačija aconsegueix de forma natural.

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 €

http://danielcacija.com

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)
Entrades externes

 Entrades generals:

 Socis Entitat:

Socis Tr3sc: