Pasar al contenido principal
Bio
Inicia els estudis musicals de solfeig i clarinet al Conservatori de Barcelona (1977). Al 1982 comença a estudiar Jazz (saxo) al Taller de Músics de Barcelona, a la vegada que cursa estudis de Música de Cambra durant dos anys amb Philippe Ballet a l'Escola Celeste. Ha assistit a diversos Seminaris Internacionals de Jazz amb Sal Nestico, Bill Bobbins, Ben Riley, Wallece Roney, Dave Shnitter, Dave Liebman, Billy Hart, Ron Maclure, entre d'altres.
Mentre estudiava al Taller de Músics, donava classes de saxo, harmonia i combos, a la vegada que formava part de la Big Band del Taller de Músics participant en festivals a nivell estatal amb la col.laboració de Tete Montoliu. També va formar part del grup de jazz 'Beboporum Octet', guanyant el segon premi en el Festival de San Sebastian (1985) i també el segon premi en la Mostra de Joves Intèrprets (1986).
Al 1989 trasllada la seva residència a Madrid sent el responsable de tota la pedagogia musical del Taller de Músicos de Madrid. Crea el seu propi quartet amb el que toca per tota Espanya, quedant en segon lloc al Festival de Jazz de Getxo. Durant aquell temps col.labora amb nombrosos grups de l'escena musical madrilenya.
Al 1993 es trasllada a Nova York (USA) on fixa la seva residència i més endavant a Boston. Durant la seva estancia a EEUU estudia amb Jerry Bergonzi i Bill Pierce, a la vegada que participa en les Jams Sessions diaries de Berckley College of Music i comença a treballar en diversos locals de jazz de Boston. Després d'un any torna a Barcelona on fixa la seva residència i des d'aleshores participa en nombroses formacions, realitza diverses gires i forma part de l'orquestra de la companyia Dagoll Dagom.
Actualment lidera varies formacions: 'Con Clave 6', 'Alfons Carrascosa Quartet', 'Sonar Sax Quartet', a la vegada que forma part de diferents grups: 'Independent Jazz Quartet', 'Julian Vaughan Machine', 'Bacelona Latin Band', Intelligent Jazz Orquestra', etc.

Setembre 2000

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots