Pasar al contenido principal
Data de publicació
Cuerpo

Acompanyada d’una sòlida formació de músics europeus, la “blueswoman” californiana E.C. Scott (Oakland, 1951) farà el seu debut a l’edició 42 del Festival egarenc.

Dedicada en cos i ànima al Blues, Scott se situa en l’ona del Blues elèctric, el Gospel i el Soul-Blues. De veu transparent i clara, al llarg de la seva trajectòria ha actuat en multitud de festivals i s’ha guanyat fins a 10 nominacions als Blues Music Awards en diferents categories.

En els darrers anys de trajectòria professional, la cantant ha presentat el popular programa televisiu “EC’s Jook Joint” dedicat a les bandes de Blues nord-americanes, durant 5 anys en antena.

 

42 edicions més enllà de la música

A partir del 8 de març i al llarg de 19 dies intensos, l’edició 2023 s’estendrà per diferents punts de la ciutat de Terrassa i comarca –Matadepera, Viladecavalls i Vacarisses- en 22 espais.

El model consolidat del Festival combina els directes amb activitats complementàries i propostes variades que fan més gran el Festival. Després de 3 anys d’aturada, es recupera el Pícnic Jazz Vallparadís, previst pel diumenge 19 de març.

El Premi Jazzterrasman, distinció que concedeix el Festival Jazz Terrassa i que reconeix la trajectòria musical d’un artista consolidat, celebra la 20a edició.