Pasar al contenido principal
Concert
Oriol Vallès Quartet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Oriol Vallès
Trompeta
imatge artista/instrument
Xavi Torres
Piano
imatge artista/instrument
Giuseppe Campisi
Contrabaix
imatge artista/instrument
Andreu Pitarch
Bateria
Subtitol
Presentació Nou Àlbum!
Body

 

Tenir el cap clar vol dir tenir el cap despert, obert, atent. Oriol Vallès (Terrassa, 1993) ho ha fet palès a Cap Clar (The Changes, 2023), un àlbum que, segons Vallès, és el treball més personal amb fragments introspectius i altres més lluminosos. En destaca que, tot i haver coliderat diversos projectes i enregistrat discos d’autoria compartida, aquest és el primer en què tots els temes estan escrits per ell. El so que perseguia té l’emprempta del seu habitual quartet: Xavi Torres (teclats), Giuseppe Campisi (contrabaix) i Andreu Pitarch (bateria).

Vallès és un dels trompetistes més actius del panorama jazzístic català. De so vigorós i intens, el terrassenc acumula quatre treballs com a líder i dos més amb el quintet Smack Dab. En els darrers anys ha actuat a molts escenaris d’Europa i els Estats Units i ha tocat amb diversos músics de renom. L’any 2021 fou finalista al prestigiós concurs internacional per a trompeta solista Carmine Caruso.

Juntament amb Héctor Floría, l’any 2019 funda una original iniciativa, The Changes. Es tracta d’una discogràfica i plataforma de difusió que dona suport als joves talents emergents. Fins ara, han publicat 17 referències discogràfiques i gestionen el cicle de Jazz Deskomunal de Barcelona.

thechangesmusic.com/oriol-valles

instagram.com/oriol.valles

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)