Pasar al contenido principal
Concert
Lluc Casares Quintet Feat. Jesse Van Ruller "Ride"
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Lluc Casares
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Jesse Van Ruller
Guitarra
imatge artista/instrument
Xavi Torres
Piano
Kaisa Mäensivu
Contrabaix
imatge artista/instrument
Andreu Pitarch
Bateria
Subtitol
Presentació nou àlbum!
Body

 

L’edició 2023 del Festival Jazz Terrassa diversifica els espais a l’aire lliure i s’estén per places i parcs de la ciutat per fer arribar el Jazz més enllà dels emplaçaments històrics. La Plaça del Rector Homs, testimoni excepcional de l’arquitectura romànica i visigòtica del conjunt arquitectònic de La Seu d’Ègara, s’incorpora com a nou escenari amb un concert diürn.

El saxofonista i clarinetista Lluc Casares és un dels músics catalans de Jazz més inquiets en l’actualitat. Format al ESMUC, al Conservatorium Van Amsterdam i a la Juilliard School de Nova York, la seva música deixa molt espai a la improvisació més vanguardista. Restablert a la seva ciutat natal, Barcelona, ha iniciat molts projectes com el segell The Changes o la Barcelona Art Orchestra, entre d’altres.

A Terrassa, hi presenta el quart disc com a líder amb una nova formació. Ride (2023) compta amb la participació del guitarrista holandès Jesse Van Ruller, figura destacada de la guitarrística de l’escena europea actual i guanyador de la “Thelonious Monk International Jazz Guitar Competition” de l’any 1995. El nou treball es va presentar fa uns mesos al Bimhuis d’Amsterdam, ciutat escollida per l’enregistrament del disc.

El nou treball compta amb músics catalans formats als Països Baixos com el pianista Xavi Torres i el bateria Andreu Pitarch. La contrabaixista finlandesa resident a Nova York Kaisa Mäensivu completa la secció rítmica de la banda. El concert de Terrassa suposa la presentació a Catalunya amb la formació original de l’enregistrament. 

instagram.com/lluccasares

instagram.com/jessevanruller

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)