Pasar al contenido principal
Concert
Lluís Coloma & his Musical Troupe XL
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Lluís Coloma
Piano
imatge artista/instrument
Manolo Germán
Contrabaix
imatge artista/instrument
Arnau Julià
Bateria
Kid Carlos
Guitarra
Leo Torres
Trompeta
Jordi Prats
Saxo alt
Marc Sort
Flauta
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Jaume Badrenas
Saxo baríton
Albert Enkaminanko
Percussió
Subtitol
Nou àlbum "Tripe To Everywhere"
Body

 

Lluís Coloma obre els concerts de carrer a la Plaça Vella. Ho ho fa presentant nous temes de l’àlbum Trip to Everywhere (Blue Moon Inner Jazz, 2022) que suposa una evolució artística considerable. Amb la “Musical Troupe XL” renova la instrumentació i reinventa les seves formacions habituals per aconseguir una paleta de textures i sonoritats extraordinàries. La impecable producció del prestigiós guitarrista i productor Jaime Stinus és part implicada de la nova sonoritat, que respira innovació i modernitat sense perdre les profundes arrels tradicionals del Boogie Woogie, tot estirant les cançons musicalment més enllà del previsible.

Al llarg de dues dècades, Lluís Coloma s’ha dedicat a recórrer els escenaris més importants de l’escena mundial el piano Blues i el Boogie Woogie. Músic inquiet, actualment es troba en un moment d’explosió creativa en la seva carrera, trencant esquemes i límits musicals. Es troba en un punt d’inflexió, on de forma natural crea temes que sonen orgànics i originals.

Nascut a Barcelona (1973), Coloma és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del piano Blues. És considerat un mestre d’aquests gèneres i és convidat habitual als festivals europeus d’aquest gènere, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Coloma combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya. Des de fa 19 anys és l’instigador de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes d’aquest gènere a Catalunya i que té lloc a la Nova Jazz Cava els dies 5 i 6 de gener.

lluiscoloma.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)