Solapas principales

Nirek Mokar

NIREK MOKAR (FRA) – Piano i veu

NirekMokar és un parisenc de 19 anys que va créixer al 17è districte. Vatenir l’oportunitat d’escoltar i veure tocar a tots els grans especialistes de Boogiewoogie al “Paris BoogieSpeakeasy”, on el seu pare treballava de ben petit, quan es va enamorar del BoogieWoogie.

Fa només 9 anys i seguint els consells dels veterans pianistes (Jean-Paul Amouroux, Jean-Pierre Bertrand, Jean-Baptiste Franc ...), va començar de forma autodidacta a aprendre a tocar el piano del Paris BoogieSpeakeasy perquè no tenia piano a casa. Apassionat d'aquesta música i també del blues, el swing i el rock'n'roll, li dedica tot el temps que pot. Mostrant una maduresa sorprenent i un swing excepcional, s’ha convertit ràpidament en undels preferitsentre els amants de Boogie de tot París.

Mai no deixa passar l’oportunitat d’anar ala famosaCaveau de la Huchette, i ja l’han convidat a tocar a molts festivals de França (Laroquebrou, Jazz au Phare, Blues surSeine, Jazz à l’Amirauté ...) però també a l’estranger (a Suïssa, Bèlgica, Espanya, Anglaterra, Àustria, Alemanya, Hongria, Noruega i als Estats Units ...).