Data: 
Sábado, 24 Julio, 2021 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)

Una Nit al Haddock

Jazz a la Fresca - Cicle d'Estiu al Pati de la Nova Jazz Cava!

 

Preu Web i Taquilla 15 € - Aforament Limitat! Portes 21h - Concert 22h

El jazz neix en petites caves o locals improvisats que s'omplen de gom a gom, on músics i públic es fonen enmig de l'ambient enrarit, tèrbol, i abans, ple de fum. Testimoni d'aquests inicis del jazz queden retratats per la posteritat en pel·lícules com Paris Blues (1962), i en la nostra cultura en la memòria gràfica dels primers clubs de jazz a l'estat, com la Jazz Cava de Terrassa i el Jamboree, entre d'altres.

A Barcelona, de la mà d'en Jorge Morgó, antic propietari del jazz club Bel-luna, un grup de músics de jazz es troben en el seu nou local, el Haddock, un minúscul restaurant a l'Eixample de Barcelona, per reviure aquests inicis del jazz.

Ariel Vigo, gran amic de l'amfitrió, s'encarrega de muntar els grups que mensualment passaran per la petita cava improvisada. El grup no té gairebé espai per tocar: bateria, teclat, P.A. es distribueixen enmig de les taules dels clients... però quan el xef Franc surt per donar el tret de sortida i els músics baixen per l'escala... comença la màgia... L'energia del públic, frec a frec amb els músics, fa que l'ambient es caldegi, i, cada nit, sigui una festa a la vida i al jazz.