Pasar al contenido principal
Data de publicació
Cuerpo

Canal Terrassa estrena aquesta setmana el seu programa especial amb els millors moments del 40 Festival Jazz Terrassa. Es tracta d’una producció especial del mitjà local que, en quatre capítols setmanals, resumeix els principals concerts de la mà dels protagonistas principals del cartell de l’edició 2021. L’espai està presentat per Susanna Carmona.

El primer programa s’emet aquest dimecres 2 de juny a partir de les 11 de la nit. Els dies 9, 16 i 18 de juny es podran veure la resta de capítols. Tots els programes es reemetran per diverses televisions de La Xarxa de Televisions Locals i quedaran publicats al Canal de Youtube de Canal Terrassa.

D’altra banda, aquest dissabte 5 de juny a 2/4 d’11 de la nit es podrà reviure íntegrament el concert inaugural del 40 FJT a La Xarxa TV. L’estrena del projecte Seven Sides, enregistrat en directe el passat 27 de maig a la Nova Jazz Cava de Terrassa, s’emetrà per varis canals de la XAL. Sota la batuta d’Alfons Carrascosa i protagonitzat per 7 excel.lents músics de diverses generacions, l’actuació és una original proposta de l’escena catalana.

Paral.lelament es podran seguir en directe via streaming, els concerts de La Vella Dixieland 40+1 (5 de juny, 12h) i Jean Toussaint Quartet (6 de juny, 12h) a través del canal de Youtube de la Nova Jazz Cava i també per Canal Terrassa Vallès. Les entrades presencials per aquestes actuacions estan exhaurides. En cas de pluja ambdós concerts se celebraran a l’interior de la NJC.