Pasar al contenido principal
Data de publicació
Cuerpo

Coincidint amb l’acte de presentació del 39 Festival de Jazz Terrassa celebrat a la Nova Jazz Cava, es formalitzava el suport de l’Obra Social “la Caixa” per a l’edició 2020 que tindrà lloc entre l’11 i el 29 de març a diferents escenaris de la ciutat i comarca.

Per part de CaixaBank, Pere Carneado, director de l’Àrea de Negoci del Vallès Occidental-Terrassa, i la directora del Store Rambla d’Ègara, Lucía Azcutia, acompanyats de la presidenta d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Maria Miralda, i  Valentí Grau, director artístic del certamen, celebraven l’entesa entre ambdues entitats que per setè any consecutiu col·laboren estretament, també en l’organització d’algunes de les activitats de la programació presentada.

El proper mes de març, el trio del pianista Lluís Coloma posarà les notes musicals als concerts socials adreçats a clients i usuaris de residències de la tercera edat, activitats que s’emmarquen en la “Setmana Social” que organitza l’entitat bancària a diferents punts del territori català. Tanmateix, la cantant terrassenca Atenea Carter amb Groove Collective oferiran un concert especial d’entrada lliure a l’oficina Caixabank Store Rambla d’Ègara. Igualment el Pícnic Jazz comptarà amb activitats promocionals especials durant la jornada familiar al Parc de Vallparadís.