Solapas principales

Últims concerts

Trudy Lynn

Trudy Lynn va néixer Lee Audrey Nelms a la Fifth Ward de Houston, on va començar a cantar d'adolescent. Després de l'escola secundària, Lynn va anar a visitar la seva tia a Lufkin, on un club anomenat The Cinderella que necessitava una cantant. El club tenia un munt de noms de personatges de dibuixos animats pintats a la paret i es va adonar de "Trudy", que va combinar ràpidament amb Lynn. Abans de presentar-se com a líder de banda, Trudy fou la vocalista de grans bluesmen com Clarence Green, mentor de Trudy durant cinc anys.

Ja com a líder Trudy Lynn va unir forces amb l’harmonicista Steve Krase i el segell Connor Ray Music el 2014. Escriu les seves pròpies cançons que es combinen molt bé amb les cançons vintage. "Majoritàriament sobre moments bons i homes dolents." Cadascuna d'aquestes cançons significa alguna cosa per a mi ", diu." Realment entenc alguna cosa de cadascuna d'elles. I’ll Sing the Blues for You és el dotzè àlbum en solitari de Trudy Lynn i el tercer llançament del segell Connor Ray Music després del Royal Oaks Blues Café de 2014, que va arribar al número 1 de la Billboard Blues Chart de 2015.  El tema “Everything Comes with A Price” inclòs al disc, arribava al número 6 de la llista Billboard Blues, va passar 4 mesos al Living Blues Radio Chart, candidat en cinc ocasions al Blues Music Award i introduït al Houston Music Hall of Fame de 2015.

La seva publicació Blues Keep Knockin’ és el seu darrer àlbum, recentment nomenat com a un dels 50 millors treballs discogràfics de 2018 per la revista Living Blues. Addicionalment, Trudy Lynn torna a estar nominada per la Blues Foundation pel “Koko Taylor Award” a “Millor vocalista tradicional femenina” de 2018.