Pasar al contenido principal
Concert
Gran Reserva
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Josep Maria Farràs
Trompeta
imatge artista/instrument
Pau Casares
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Francesc Capella
Piano
imatge artista/instrument
Xavi Castillo
Contrabaix
imatge artista/instrument
Joan Casares
Bateria
Body

Preu Únic 6 € Web i Taquilla

La música en directe i la solidaritat de nou van de bracet a la Nova Jazz Cava. El  concert en benefici de l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso que promou l’Associació Alba amb col·laboració amb Terrassa Solidària, presenta Gran Reserva, grup de música que adquireix la seva maduració de la llarga experiència dels seus solistes.  Com dos viticultors en l'empresa més ambiciosa, Xavi Castillo i Joan Casares decideixen fer el producte de més llarg recorregut, on la singularitat de la seva obra serà la qualitat que només el temps pot donar. En la seva especialitat, la música i el Jazz, no hi ha dos solistes a Catalunya més experimentats que en Josep Ma Farràs i en Pau Casares, i és per això que recorren a ells per canalitzar aquesta música profunda, madurada i en essència, autèntica.

Aquest grup està format, doncs, per Josep Ma Farràs a la trompeta; Pau Casares al saxòfon tenor, alt i clarinet; Francesc Capella al piano; Xavi Castillo al contrabaix i Joan Casares a la bateria.

D'aquesta manera, Gran Reserva pot referenciar la música d'artistes com Miles Davis, Sonny Stitt, Johnny Griffin i els Jazz Messengers, entre d'altres; artistes que aquests músics han vist de ben a prop i han reverenciat durant tant de temps. Ara és el seu moment, els toca a ells ser els protagonistes.

Promou: Associació Alba / Col.labora: Terrassa Solidària

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
6,00€ (taquilla)
Organitzadors