Pasar al contenido principal
Data de publicació
Cuerpo

El mes de juny s’estrenen a Terrassa músics i projectes molt diversos estilísticament. Tots ells arriben amb noves propostes, algunes en formació de trio com les de la pianista i compositora sud-coreana Jinjoo Yoo i la seva compatriota, la contrabaixista Eunjung Jo integrant del Round About Trio, amb el pianista català Joel González i el contrabaixista australià Peter Evans, residents també a Nova York. Igualment a trio, Abril 10/18 el nou àlbum de Jon Robles · Marko Lohikari · Ramón Ángel Rey, és novetat a la Nova Jazz Cava, on també debuta la cantant cordovesa Mariola Membrives amb la seva Guitar Band i nou directe inspirat en García Lorca. Una altra solista de l’escena del world jazz amb projecció internacional, la clarinetista i cantant Carola Ortiz, ens presenta el seu nou quartet format per una secció rítmica sorprenent amb Néstor Giménez (pn), Pau LLigadas (cbx) i David Xirgu (bt). 

La solidaritat del sector musical pren protagonisme amb la celebració de la 2a edició del Concert de La Vergonya”. La proposta compte amb el recolzament de diversos artistes de l’escena del jazz, el blues i el boogie woogie català, com Paquito Groove Band, Big Dani Pérez, Julio Lobos, Lluís Coloma Trio o Santos Puertas. La recaptació íntegre del concert és en benefici de Proacitva Open Arms i destinada a la seva tasca encomiable al Mediterrani en favor dels refugiats.

Per la seva banda, els BCN Swing Flamingos amb alguns membres de La Locomotora Negra convertiran la Nova Jazz Cava en un club de ball a l’estil de les mítiques sales com el Savoy o el Cotton Club novaiorquesos, el dissabte de Festa Major!  I no oblidem les Jam Sessions que protagonitzen les vetllades dels dijous a la Cava Club, aquest mes amb el baterista Adrià Font, la banda In Roots del Taller de Músics – ESEM, el guitarrista Roc Calvet i la formació Vallès · Pou · Castillo · Gurpegui.

+Info i Venda d'Entrades!