Data: 
Sábado, 17 Marzo, 2018 - 12:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
Gratuito
Organitzadors: 
Concert a Viladecavalls!

Nito Figueras & Laura Simó White Pepper

Nou Cd!

 

BEATLES... La banda més exitosa comercialment i més aclamada per la crítica, dins la historia de la música popular!. La  naturalesa del seu enorme éxit, sorgit en primer lloc amb la moda "Beatlemania", es va anar transformant al mateix temps que les composicions d’aquest grup es varen anar sofisticant..."Sgt. Pepper" i "White Album" en son dos clars exemples.

"Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band"(1967), probablement el seu album més famos, fou reconegut unànimement per la crítica. I l’any 2003, la revista "Rolling Stone" el va situar com el millor disc de tots els temps.

"White Album" (1968) fou descrit com " grande, rebosante de ideas y lleno de una enorme variedad musical...sus defectos son tan esenciales a su carácter como sus virtudes".

Com a "Beatlemaníaco", i tambè com admirador de la exquisida cantant Laura Simó, un dia em vaig plantejar una pregunta: ¿Quin seria el resultat, al fussionar algunes de les perles musicals que contenen aquestes dues obres, amb la manera d’interpretar, plena de matiços i sensibilitat, de la Laura?

El resultat és WHITE PEPPER...un ventall de temes d’aquests dos treballs discogràfics, adaptats per a confluïr amb l’elegant i personal estil de Simó.

La formació del projecte queda completada amb tres dels músics més respectats del pais : David Simó (batería), Jordi Franco (baix elèctric) i Guim Garcia-Balasch (saxos i flauta)

WHITE PEPPER...un homenatge personal i eclèctic, des de la passió i el respecte, a dues joies musicals, lés més importants de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison y Ringo Starr: SGT PEPPER i WHITE ALBUM.

NITO FIGUERAS (2017)