Pasar al contenido principal
Concert
Judit Neddermann
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Judit Neddermann
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Isaac Coll
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Dídak Fernández
Bateria
Subtitol
Concert al MHC a Barcelona! El concert es celebrarà al Hall del Museu!
Body

Diuen d’ella que té àngel, té màgia, té swing, té charm...nosaltres la tindrem protagonitzant el concert de cloenda del cicle d’estiu “Òrbita Jazz” al Museu d’Història de Catalunya. Judit Neddermann ens presenta el seu segon disc en solitari "Un Segon" (Satelite K 2016), un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Ens trobem davant de cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. Pels que necessitin etiquetes; el disc és més pop que el seu primer treball, “Tot el que he vist” (Temps Record 2014), però hi seguim trobant la mescla musical que defineix l’univers plural de la cantant que, de moment, decanta el seu talent cap al jazz, el pop i una mica el folk. En ella l’important no són els gèneres ni les etiquetes, sinó la punta d’iceberg que s’endevina que és la seva veu: alegre, expansiva, dolça però amb determinació.

Acompanyada per Isaac Coll al baix elèctric i Dídak Fernández a la bateria, interpretarà cançons on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància  del present, de l’ara i aquí. També escoltarem velles cançons i, probablement, algunes inèdites...

Cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991 i té la sort d’haver viscut en un entorn harmònic, còmplice i cent per cent musical. Després de presentar el seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record 2014) amb el qual va estar guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. També va ser guanyadora del premi MIQUEL MARTÍ i POL del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach per la cançó “El Fugitiu” poema de Miquel Martí i Pol i finalista dels Premis ARC com a artista revelació i després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals, com són Els Amics de les Arts (veu femenina a “Bed & Breakfast”), Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya i d’haver estrenat l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”, ideat per Bankrobber, que és un concert-homenatge a Pere Calders, on la Judit Neddermann canta juntament amb altres músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril entre d’altres. 

Taquilla 12 € - Web 12 € + despeses de gestió 13 €

Socis/es Jazz Terrassa-Amics de les Arts:

Taquilla 9 € - Web 9 € + despeses de gestió 10 €

www.mhcat.cat/orbita_jazz

Hora: 22.00h. A les 20.30 hi ha visites guiades incloses en el preu de l'entrada. 

Lloc: Terrassa del Museu d'Història de Catalunya. 

L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)