Pasar al contenido principal
Concert
Guido Di Blasi New Tango Project
Artista i instruments
Guido di Blasi
Guitarra
Composició
Darío Polonara
Bandoneón
imatge artista/instrument
Xavi Castillo
Contrabaix
imatge artista/instrument
Ramiro Rosa
Bateria
Subtitol
Concert al terrat del MHC a Barcelona!
Body

La fusió d’una sonoritat moderna que alhora no s’allunya de l’essència musical d’ambdós generes inspiren la seva música. NTP New Tango Project, és una proposta original capaç de captivar a un públic divers atret per les arrels de la música argentina i l’essència del jazz, dos gèneres que avui dia son considerats com l’aportació més important a la cultura musical universal provinent d’ambdós extrems del continent americà. Una sonoritat rica en matisos i en la que es fusionen el tango i el jazz a través de composicions pròpies i un pessic de rock.

La proposta està enfocada a la música instrumental, a través de la qual el grup adquireix identitat pròpia i revisa els orígens del tango des d’una altra perspectiva, més fresca i renovadora, en combinació amb el Jazz, un corrent que des de els seus inicis ha estat capaç d’absorbir i assimilar multiplicitat de tècniques musicals i estilístiques existents en la música d’altres gèneres. 

La conjunció equilibrada entre tango i jazz que Guido Di Blasi assoleix a les seves composicions dóna un resultat original, orgànic, capaç de captivar a un públic heterogeni i despertar la sensibilitat musical de qui escolta, més enllà dels seus gustos. És així com el grup aconsegueix generar un espai d’experimentació, on el tango i el jazz es mostren com a gèneres compatibles i complementaris, una interacció a temps real que sedueix a l’espectador. 

El “New Tango Project” ha llençat disc homònim aquesta primavera amb el segell barceloní Fresh Sound – World Jazz, un treball que ja ha recollit bones crítiques. En ell participen el bandoneonista Darío Polonara, el contrabaixista Xavi Castillo i el baterista Ramiro Rosa, tots ells sota la batuta del guitarrita, compositor i arranjador argentí i líder del projecte Guido Di Blasi.

Taquilla 12 € - Web 12 € + despeses de gestió 13 €

Socis/es Jazz Terrassa-Amics de les Arts:

Taquilla 9 € - Web 9 € + despeses de gestió 10 €

www.mhcat.cat/orbita_jazz

Hora: 22.00h. A les 20.30 hi ha visites guiades incloses en el preu de l'entrada. 

Lloc: Terrassa del Museu d'Història de Catalunya. 

L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)