Pasar al contenido principal
Concert
Txell Sust & August Tharrats Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Txell Sust
Veu
imatge artista/instrument
August Tharrats
Piano
imatge artista/instrument
Nono Fernández
Contrabaix
imatge artista/instrument
Xavi Hinojosa
Bateria
Subtitol
Nou Cd!
Body

Txell Sust i August Tharrats es professen fidelitat escènica des de fa més de 20 anys. L’aliança entre el mestre del swing i la sempre original i comunicativa cantant configura un tàndem d’excepció al qual se sumen dos jazzmen sense fissures: el solvent Nono Fernández i l’infal·lible Xavi Hinojosa.

Durant aquests anys han passejat el seu swing-blues fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris catalans.

Catorze anys després d'enregistrar el seu darrer treball junts, ara presenten plegats noves cançons a Terrassa, una plaça imprescindible per a Txell Sust i August Tharrats.

August Tharrats és, sens dubte, el pioner del blues i boogie woogie piano a Catalunya. Ha estat el pianista del grup Big Mama The Blues Messangers fins al 1992, des d’aleshores, lidera el seu projecte personal en formació de trio. Reconegut bluesman de l'escena nacional, destaca la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l'escenari. És un músic capaç de captivar els espectadors amb un estil personal i amb gran capacitat de comunicació.

Txell Sust inicia la seva trajectòria com a cantant solista amb August Tharrats, Free Love Makers, La Vella Dixieland-Hot Time o Mujeres. A partir de l'any 2001 comença a participar activament com a corista de les gires d'Alejandro Sanz amb qui enregistra un disc. L'any 2002 enregistra el seu primer treball en clau pop, Txell (Vale Music, 2002) i posteriorment Ciudadana universal (Pamtumatrack, 2010).

www.facebook.com/txell.sust

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)