Pasar al contenido principal
Concert
Los Mambo Jambo
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Dani Nel·lo
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Dani Baraldés
Guitarra
imatge artista/instrument
Ivan Kovacevic
Contrabaix
imatge artista/instrument
Anton Jarl
Bateria
Subtitol
Nou Cd!
Body

 

Jambology (Buenritmo Records, 2016) és el tercer àlbum d’estudi de Los Mambo Jambo. Dotze nous temes plens d’acció, ball i del peculiar exotisme de l’univers propi de la banda. El nou disc és una prospecció a l’interior musical del grup que els ha permès, mes enllà de deixar-se portar per totes les seves influències, extreure un nou repertori original que catalitza les millors virtuts de la banda. L’escenari del Pícnic Jazz serà una bona oportunitat per coneix-se’l.

Des de la seva eclosió l'any 2010, Los Mambo Jambo no han parat ni un instant. Gires nacionals, actuacions fora de les nostres fronteres, gravacions pròpies i col·laboracions amb d’altres artistes han mantingut al grup en un moviment constant.

Se'ls coneix per la capacitat en concert de transmetre una energia encomanadissa, per la seva proposta directe, intemporal i que connecta amb qualsevol espectador de qualsevol lloc del món. Com a banda instrumental han creat un so personal batejat com a "so jambofònic", una mescla salvatge de rock'n'roll, rhythm & blues, surf i swing, interpretada des d’una perspectiva contemporània. El seu estil és producte del pacte entre quatre figures emblemàtiques de l'escena del rock&roll y el jazz a l'estat espanyol. Se’ns dubte una excel·lent oportunitat per cloure a bon ritme el Pícnic Jazz Vallparadís 2017!

www.losmambojambo.com

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)