Pasar al contenido principal
Bio
LADYVA (SUI) - Piano

Ladyva va començar a tocar el piano quan tenia 14 anys, inspirada per la música de Jerry Lee Lewis, Albert Ammons, Meade Lux Lewis, Axel Zwingenberger i Nico Brina. Només 2 anys més tard va començar a fer concerts, juntament amb el seu germà Pascal Silva. Fent varies aparicions a la TV de Suïssa.

Ella també ha aconseguit reconeixement a la seva segona llar, la República Dominicana, on ha participat en uns 30 programes populars de TV. Al 2009 Ladyva va editar el seu primer album. El següent any, 2010, va actuar al prestigiós festival de Blues de Basilea i al 2011, va firmar amb la discogràfica Universal Music.

Al 2014 Ladyva va tocar a diversos festivals de boogie woogie a Alemanya i va acabar el seu quart album “8 To The Bar”. Ladyva va ser convidada a tocar al concert del 80 aniversari de Jerry Lee Lewis a Anglaterra i a la gira que va fer a Londres i Glasgow al Setembre del 2015. A l’octubre del 2015 va actuar en directe al famós “The Late Late Show” a la televisió d’Irlanda.

Al Maig de 2016 va ser convidada a tocar al sopar de Boogie Woogie Dinner presentat per Jools Holland juntament amb famosos pianistes de Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Ben Waters i el pianista d’Stride Neville Dickie. Al Juliol va tocar al prestigiós Festival de Jazz d'Ascona, més tard ha estat nominada com a “Millor Pianista de Boogie Woogie de l’any” a Boisdale també organitzat pel famós pianista Jools Holland.
 
Imatges