Pasar al contenido principal
Bio

Gianni Gagliardi va néixer a Barcelona el 1987. Comença estudis musicals de violí i flauta barroca i renaixentista, i als 14 comença a tocar el saxofon. Es trasllada als Països Baixos per obtenir un bacheller en Jazz Performance al Conservatori d'Amsterdam. El 2009 estudia a la State University of New York SUNY Purchase amb grans del jazz com Eric Alexander, Hal Galper i Arturo O'Farril. Seguidament es trasllada a Le Conservatoire Nacional Superior de París com ERASMUS, i posteriorment a Boston becat per l'AIE i Berklee College of Music (2011), Gagliardi és guardonat amb una beca presidencial el 2012 per la nova escola Berklee València com a estudiant / Ambaixador, encarregat de promocionar la nova seu de la universitat arreu del món, amb aparicions al Parlament Europeu a Brussel·les, la Convenció MIDEM a Cannes, França i molts altres.

Gianni Gagliardi és el director del Barcelona Jazz Collective, una plataforma per a joves compositors i improvisadors per produir i llançar àlbums. Ha estat convidat a actuar en prestigiosos festivals internacionals de jazz per tot el món, com el North See Jazz Festival, Festival de Jazz de Luxemburg, Guatemala, Nicaragua, Eurojazz (Mèxic DF), Thelonious (Xile) i en clubs principals com Bimhuis Amsterdam, Sunset / Sunside Paris, Porgy & Bess Viena. 

També ha compartit escenari a Europa, Amèrica del Sud i EUA amb músics com John Clayton, Eric Alexander, Dick Oatts, Phillip Harper, Terell Stafford, Jorge Rossy i molts altres. Actualment, Gagliardi està deixant la seva marca en l'escena jazzística de Brooklyn / NYC amb el llançament del seu Cd debut "Nomadic Nature”.

Imatges